The Gym

The Gym is onze sportschool. Welkom!

Fitnessapparaten, materiaal om “functioneel” te trainen en volop bewegingsruimte om je eigen ding te doen! Er is daarnaast altijd wel iemand met wie jij je work-out kunt delen.

Iedereen kan lid worden van The Gym vanaf 30 euro per maand!

The Gym filosofie zie je terug in onze sportschool: deze is functioneel ingericht zodat hij breed inzetbaar is en jij voldoende ruimte hebt om je ding te doen! Hulp nodig? Vraag onze trainers het hemd van het lijf.

Je bent welkom van maandag tot vrijdag tussen 8.00 en 21.00 en op zaterdag van 9.00 tot 13.00.

Wij zitten lekker centraal in het centrum van Haren, Rijksstraatweg 184! Heb je nog vragen? Kom langs, bel ons op 06-18830660 of mail naar join@thegymharen.nl

 

Schrijf je hier in!

Waarom sporten bij The Gym!

We hoeven jou niet meer uit te leggen dat je eerder resultaten behaalt, als je naar een doel toewerkt. Met name een doel dat past bij je mogelijkheden, fysieke belastbaarheid en om en nabij de periferie van je comfort zone. Wij willen fitness weer wat gezamenlijker maken. Samen werken aan je doelen. Wij bieden fitness aan voor de individu, in groepsverband, maar ook 1-op-1. Zo is er voor ieder wat wils.

Je snapt het al, we willen je echt heel graag in beweging krijgen! Wij kunnen je wel vertellen wat de meerwaarde van trainen in de gym van The Gym is, maar het is beter dat je het zelf ervaart.

Kom gerust een keer langs en ervaar wat het met je doet!

Ja ik wil een keer proberen!

Vrij Sporten

Vrij Sporten voor slechts €30,- per maand
Geen contract , per maand opzegbaar en geen inschrijfgeld!

Onbeperkt vrij sporten van ma t/m zaterdag.

Geen ervaring met sporten? Geen probleem! Wij helpen jou op gang! De eerste 3 keer dat je komt staat er een instructeur voor je klaar om je op weg te helpen.

 

Waar wacht je op? Kom jij eens kijken!

Join us now!

Vrij Sporten + Groepslessen

Groepslessen + vrij sporten €40,- per maand
Geen contract , per maand opzegbaar en geen inschrijfgeld!

Onbeperkt vrij sporten van ma t/m zaterdag.

Een groot deel van onze leden is fan van onze groepslessen. Sporten in groepsverband zorgt voor de juiste stok achter de deur en motivatie.

Onze lessen worden momenteel buiten gegeven.
Kom het eens proberen!

Join us now!

Onze groepslessen.

Maandag: 18:30 – 19:15 & 19:30 – 20:15 outdoor workout

Dinsdag: 19:30 – 20:15 outdoor krachttraining

Woensdag 18:30 – 19:15 (U27) & 19:30 – 20:15 GRATIS BOOTCAMP
(Speciaal voor niet leden)

Donderdag: 18:30 – 19:15 & 19:30 – 20:15 outdoor workout

Zaterdag: 10:00 – 10:45 outdoor workout

Meld je aan

Personal Training.

Elk lid kan gebruik maken van persoonlijke begeleiding om een goede kickstart te geven aan zijn of haar tijd hier. Wil je echter elke training doen met jouw eigen persoonlijke trainer? Ook aan deze wens kunnen wij voldoen.

De trainers van The Gym Haren, welke op onze locatie de Personal training verzorgen, kunnen je hiermee helpen. Hoewel Personal Training niet binnen het abonnement valt, is het zeker de moeite waard om het een keer te proberen. Het geeft je een vliegende start, waarna je het sporten zelfstandig en met de juiste motivatie kunt voortzetten. Goed nieuws, wij hanteren het “pay what you want” principe voor de eerste drie personal trainingen. Zo bepaal jij wat je het waard vindt.

Neem contact met ons op

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha