Shared Support.

Ooit van de 5 Blauwe Zones gehoord? Het zijn de 5 plekken in de wereld waar bovengemiddeld veel honderdjarigen wonen. Wat doen zij slimmer dan de gemiddelde Westerling? Naast gezonder en gevarieerder eten, werken vanuit hun passie, minder stress en voldoende bewegen hebben al die zones nog 1 cruciaal aspect gemeen: community.

Oftewel, ze voelen zich onderdeel van een gemeenschap en ervaren onvoorwaardelijke steun. Dat niemand hoeft te vechten voor zijn plek, geeft een bepaalde rust. Als het dak van iemand lekt, komt de ander het repareren. Is iemand ziek, dan wordt er soep gebracht. Zit het financieel tegen, dan hebben ze een potje om even bij te springen. Het is een groot ideaal dat Shared Spaces Haren op kleine schaal en stapsgewijs mag waarmaken.

High vibe business.

In onze community vind je vooral high vibes! Hier ontmoet je leden die denken in mogelijkheden en hiernaar handelen. Elkaar helpen en succes gunnen, zit in hun DNA. Net als een positieve mindset. Niet omdat ze altijd de wind in de rug hebben gehad. Maar omdat ze door tegenslag, fouten, risico’s nemen en zelfreflectie zichzelf steeds beter weten te herpakken en versneld groeien. “The obstacle is the way”, zegt gevierd auteur Ryan Holiday hierover. Daar kunnen wij ons helemaal in vinden.

Vangnet.

Zit het een keer tegen? Loop je vast in een opdracht? Blijft dat geniale idee in de conceptfase hangen? Ook dan heb je een fijn vangnet om even mee te sparren. Doordat je dezelfde taal spreekt, kun je open en eerlijk met elkaar van gedachten wisselen. Oftewel, vastlopen is niet nodig. Er is altijd wel iemand met de juiste expertise en bereidwilligheid om jou verder te helpen.

Flexplek of vaste stek.

Shared Spaces Haren biedt ruimte aan kleine ondernemers, freelancers, ZZP’ers en flexwerkers die minder solistisch willen ondernemen, maar wel hun autonomie willen behouden. Ze zijn in hun element binnen de dynamiek en gezellige bedrijvigheid van een goed bezette werkomgeving. En omdat ze bewust met hun inkomsten en uitgaven omgaan, moet hun werkplek vooral betaalbaar zijn. We snappen dat je even wilt proeven van deze plek, zonder meteen ‘vast’ te zitten aan een contract. Met een FLEXPLEK kun je een dag proefdraaien. En je VASTE STEK is gewoon per maand opzegbaar.

Direct boeken.

FLEX DAG €20,- EXCL. BTW
KANTOOR DAG €40,- EXCL. BTW

Boek hieronder gemakkelijk jouw werkdag wanneer het uit komt!

Boeken

Flexen.

FLEX WEEK €80,- EXCL. BTW
FLEX MAAND €150,- EXCL. BTW

Toegang tot de sportfaciliteiten zit bij je abonnement inbegrepen!

Join us!

Kantoren.

KANTOOR IS VOL!

Toch interesse? Stuur ons een berichtje.

contact

Agenda.

Agenda komt binnenkort online!

Nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van alle te gekke activiteiten binnen Shared Spaces Haren. Laat je gegevens hieronder achter en wordt onderdeel van de community! Wij gaan de verbinding graag met jou aan!
Je aanmelding voor de nieuwsbrief is gelukt!
Er is iets mis gegaan. Probeer het later opnieuw.

Heb je een vraag?

Dan doen we keihard ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Mail ons op
join@sharedspacesharen.nl, stuur een whatsapp of bel ons op 0642958959

Adres: Rijksstraatweg 184 Haren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 21:00
Zaterdag: 08:00 – 13:00
Zondag: Gesloten

KVK: 77466330