Shared Sports.

Fitnessapparaten, materiaal om “functioneel” te trainen en volop bewegingsruimte om je eigen ding te doen.  Er is altijd wel iemand met wie jij je work-out kunt delen. Sluit je aan bij de groepslessen of geef jezelf een kick-start met personal training.

Schrijf je hier in!

Faciliteiten Shared Sports

Geen volgebouwde fitnessruimte waar je veel tijd kwijt bent aan het instellen en afstellen van je apparaten. De Shared Sports is een functionele plek met enkele basis fitnesstoestellen en vrije ruimtes waar ook personal training en groepslessen gegeven worden. Plug & Play! Erna opfrissen kan in kleedruimtes. Er zijn geen douches aanwezig op locatie. De kosten voor gebruik van de Gym zijn in je abonnement verwerkt en bedragen 30,- per maand voor onbeperkt sporten en 40,- voor onbeperkt sporten inclusief groepslessen. Inschrijfgeld bedraagt 10 euro en abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Begeleiding en personal training is op aanvraag.

Groepslessen – Shared in Shape.

Gebruik peer pressure in je voordeel. Als je buurman of buurvrouw een uurtje gaat knallen, dan haak jij toch gewoon aan? De groepslessen worden gegeven door onze trainers. Afhankelijk van je wensen en je niveau, variëren de lessen van low tot high intensity. Als je weet dat je nog een belangrijke afspraak hebt, kom je misschien liever niet knalrood aan? Alhoewel, je hebt een goed en inspirerend verhaal, dus who cares! Bijkomen en ‘na-dampen’ kan ook in de Lounge. Kijkt niemand gek van op hier. We vragen 10 euro toeslag per maand extra voor het onbeperkt kunnen deelnemen aan de groepslessen.

Groepslessen

Personal Training op aanvraag.

We hoeven jou niet meer uit te leggen dat je eerder resultaten behaalt, als je naar een doel toewerkt. Met name een doel dat past bij je mogelijkheden, fysieke belastbaarheid en om en nabij de periferie van je comfort zone. Hoewel Personal Training niet binnen het abonnement valt, is het zeker de moeite waard. Het geeft je een vliegende start, waarna je het sporten zelfstandig en met de juiste motivatie kunt voortzetten. Heb je nog weinig ervaring? Dan helpen de personal trainers van PersonalFitNoord je graag op weg.

Je snapt het al, we willen je echt heel graag in beweging krijgen! Wij kunnen je wel vertellen wat de meerwaarde van trainen in de gym van Shared Spaces is, maar het is beter dat je het zelf ervaart. Kom gerust een keer langs en ervaar wat het met je doet!

Neem contact op

Gym Specials.

Bij Shared Spaces Haren doen we dat wat nodig is om gezond te kunnen werken en jou blijvend te inspireren en motiveren. 

  • Gezamenlijke work-outs rondom een bepaald thema. 
  • Speciale uurtjes voor onze speciale Shared Spacers. Wil je even zwaar liften tijdens Power Hour? Tot rust komen of stretchen met Office Yoga? Of werken aan fab-abs tijdens het buikspierkwartier? Wij maken een gevarieerd programma waar we jullie wensen graag in meenemen. 
  • Guilty pleasures vervullen we hier vooral met muziek. Uurtje 90’ hits, lekker los op Latino vibes of het Fitte Foute Uur? Gaan we regelen voor je.  
  • Workout of the day: ontdek (nieuwe) moves die je snel en makkelijk in je werkdag kunt integreren. 
  • Sportieve Spacer van de maand: de meest gewilde titel met extra privileges.
  • Goed doel, goed gevoel: inspireer anderen om te trainen en zich in te zetten voor sportieve fondsenwervende events. Jouw zweet is voor anderen goud waard! 
  • Challenges: nieuwe gewoontes laat je sneller inslijten met onze 30-dagen challenges. Zoals 30 dagen fietsen naar je werk, 30 dagen lunchwandelen, 100 squats per werkdag etc.  
  • Competitie: ondernemers hebben vaak die competitieve drive, dus ga vooral voor onze competitie, speciale events rondom spinning, kilo’s liften etc.  
  • Vrijmiboost: energiek je weekend in na deze heerlijke work-out, met erna een sportief drankje in de Lounge (en de beste vega-bitterballen ever!). 

Nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van alle te gekke activiteiten binnen Shared Spaces Haren. Laat je gegevens hieronder achter en wordt onderdeel van de community! Wij gaan de verbinding graag met jou aan!
Je aanmelding voor de nieuwsbrief is gelukt!
Er is iets mis gegaan. Probeer het later opnieuw.

Heb je een vraag?

Dan doen we keihard ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Mail ons op
join@sharedspacesharen.nl, stuur een whatsapp of bel ons op 0642958959

Adres: Rijksstraatweg 184 Haren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 21:00
Zaterdag: 08:00 – 13:00
Zondag: Gesloten

KVK: 77466330