Wat is Shared Spaces Haren?

Met Shared Spaces willen we een omgeving creëren waarin mensen elkaar stimuleren om het beste in elkaar naar boven te halen op het gebied van sport, voeding en werk. We willen een leeromgeving creëren waarin mensen zich op een plezierige manier kunnen ontwikkelen. Wij geloven erin dat een gezonde leefstijl en een prettige werkomgeving van cruciaal belang zijn om mensen een gelukkig(er) leven te laten leiden.  

Wat doen we?

Middels het creëren van verbindingen zowel binnen Shared Spaces als in de directe omgeving. Wij streven naar een ideale samenwerking tussen ondernemers, inwoners en de gemeente bestuur van Haren/Groningen.

Flexplekken/kantoorruimte

Op dit moment  faciliteert Shared Spaces Haren flexibele werkplekken voor ondernemers aan de Kerkstraat 21. Bij Shared Spaces brengen we ondernemers met verschillende vakkennis bijeen. We willen een werkomgeving creëren waarin ondernemers elkaar versterken en positief stimuleren om verder te ontwikkelen.

Daarnaast willen we met de kennis en kunde van deze ondernemers werken aan problematieken en vraagstukken vanuit de inwoners en de gemeente. 

De website is nog in ontwikkeling… Maar mocht je meer info willen, een gesprek met ons aangaan of een tof idee hebben? Mail naar join@sharedspacesharen.nl

Shared Spaces Haren is een onderdeel van Stichting Shared Spaces
Rijksstraatweg 184, 9752BP te Haren – KVK 7746330