Shared Lounge.

“De kracht van ont-moeten” 

De Lounge is de gedeelde entree waar alles samenkomt. Je ervaart meteen dat huiskamergevoel. Een warm welkom en een vriendelijk gezicht. De geur van koffie. Een verbindende plek om bij te praten, nieuwe mensen te ontmoeten of – op gepaste afstand – een spelletje te spelen. 

Shared host.

Op werkdagen van 8.00 – 18.00 staat de gastvrouw of gastheer je graag te woord achter de balie van de Lounge. Als je hier klanten of leveranciers wilt ontvangen, maken zij meteen een goede eerste indruk. Ook delen zij graag het verhaal van deze unieke omgeving. Als waardering voor hun inzet ondersteunen wij deze vrijwilligers bij hun persoonlijke of fysieke ontwikkeling.

Ontmoet anderen.

We geloven in de verbinding die ontstaat als mensen elkaar ont-moeten. In de gemoedelijke Lounge krijg je een globaal beeld van de ondernemers en organisaties die binnen Shared Spaces Haren actief zijn. Ben je nog geen ‘vaste inwoner’, maar ben je wel benieuwd hoe het andere Shared Spacers bevalt, dan brengen we je er graag mee in contact. 

Gezonde bites.

In de Lounge vind je voedzame snacks en (h)eerlijke groene bites. Lokale ondernemers zoals de zorgboerderij voorzien ons van groente en fruit, met liefde geplukt en geoogst. Dit alles voor een vriendelijk tarief. Koffie en thee bieden we aan op fair use basis, waarbij je slechts een euro betaalt.

Game on!

Doordat we het ondernemen zien als een lifestyle op zich, integreren we de juiste elementen voor een optimale en gezonde werkdag. “The world is our playground,” is hierbij onze motiverende overtuiging. Even offline gaan en een spelletje spelen is de manier om je zinnen te verzetten en in het hier en nu te zijn. Ongemerkt schiet je erna ineens een goed idee te binnen of heb je dat probleem onbewust opgelost.

Activiteiten & evenementen.

In de Lounge kun je regelmatig deelnemen aan activiteiten of evenementen die we Corona-proof opzetten. Denk aan ‘speeddaten’ met ondernemers. ‘Bring your kid to work-day’ met een leuk middagprogramma op een schoolvakantie-dag (waarbij jij je handen even vrij hebt). Crowdfunding-veilingen waarbij ondernemers hun diensten per opbod aanbieden etc. Zowel op het Loungebord als online delen we dit programma. Heb je zelf suggesties? Laat ze weten of gooi ze in de ideeënbox.

Vraag & aanbod.

Op het Klusbord kun je je klussen, diensten of talenten aanbieden. Of een oproep doen voor datgene waar jij ondersteuning voor zoekt. Betaald of via bartering. Ruil een uurtje personal training in voor hulp bij je boekhouding. Wissel het maken van een online advertentie in voor voedingsadvies. Of coach iemand tijdens een voor jou verzorgde lunch.

Vacaturebank.

Shared Spaces Haren heeft in de Lounge letterlijk een vacaturebank staan. Naast dat deze comfortabel zit, lees je hier ook de vacatures van Shared Spaces Haren, zijn ondernemers, maar ook vacatures in de nabije omgeving. Betaald en vrijwillig.

Dagbesteding.

Momenteel onderzoeken we de mogelijkheden voor dagbesteding binnen Shared Spaces Haren. We geloven dat mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ook unieke kwaliteiten hebben waar wij van kunnen leren. Kom gerust met ons in contact hiervoor.