Shared Food.

“Good food, good mood!” 


Ook de liefde van de gezonde ondernemer gaat door de maag. In het pand zijn er volop gezonde bites te koop. Voedingsspecialisten voorzien je van tips en recepten voor brainfood en helpen je de after-lunch dip voorkomen. Ook kun je met elkaar voedzame maaltijden maken, smoothies blenden en samen lunchen in de kantine.

Heilige boontjes of fitte flexwerkers?

Wanneer je jouw eetgewoontes probeert te verbeteren, dan valt het niet mee als de omgeving jou verleidt met slagroomgebak, gevulde koeken of een patatje waterfiets. Zelfs bij het lezen krijg je al trek, toch? Sorry daarvoor, hou nog even vol en blijf lezen. Bij Shared Spaces Haren vind je echt niet alleen maar heilige boontjes die puur op quinoa en bietensap leven. Wel heeft iedereen dezelfde intentie: met betere voeding (in combinatie met beweging) je energie verhogen en zelfs je prestaties verbeteren. Door elkaar te motiveren en voor slimme, smakelijke alternatieven te kiezen, verander je geleidelijk en duurzaam je eetpatroon. In no time ‘from hangry to healthy’!

Mindful eten.

We geloven in de verbinding die ontstaat als mensen elkaar ont-moeten. In de gemoedelijke Lounge krijg je een globaal beeld van de ondernemers en organisaties die binnen Shared Spaces Haren actief zijn. Ben je nog geen ‘vaste inwoner’, maar ben je wel benieuwd hoe het andere Shared Spacers bevalt, dan brengen we je er graag mee in contact. Het vaste team ontmoet je HIER

Onze ‘specialiteiten’

We bieden geen catering, maar willen vooral de mogelijkheid tot gezonder eten faciliteren. Om dit kracht bij te zetten, hebben we hier geregeld voedingsspecialisten over de vloer. Er zijn zowel een diëtist als orthomoleculair therapeut aan Shared Spaces Haren verbonden. Hoe je lichaam op bepaalde soorten voeding reageert, is per persoon verschillend. Zo is niet elke soort groente of fruit per definitie goed voor je. Door dit scherper af te stemmen op je metabolisme, fris je jouw systeem op en kun je op een hoger en stabieler niveau functioneren.

Gezonde bites.

Op diverse plekken in het pand vind je voedzame snacks en (h)eerlijke groene bites. Lokale ondernemers zoals de zorgboerderij voorzien ons van groente en fruit, met liefde geplukt en geoogst. Dit alles voor een vriendelijk tarief. Koffie en thee bieden we aan op fair use basis, waarbij je zelf kiest welke bijdrage je in de ‘theepot’ doet. Ook vind je hier supplementen om je eventuele tekorten aan te vullen. Vraag gerust advies aan onze Personal Trainers, diëtist en orthomoleculaire therapeut.

Faciliteiten.

– Gebruik van kantine
– Ruime koelvries-combinatie
– Smoothie-maker
– Oven en 2 kookpitten
– Vaatwasmachine
– Kasten voor je boodschappen
– Intekenen op Picnic-bezorgservice

Nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van alle te gekke activiteiten binnen Shared Spaces Haren. Laat je gegevens hieronder achter en wordt onderdeel van de community! Wij gaan de verbinding graag met jou aan!

Heb je een vraag?

Dan doen we keihard ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Mail ons op
join@sharedspacesharen.nl, stuur een whatsapp of bel ons op 0642958959

Adres: Rijksstraatweg 184 Haren

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 21:00
Zaterdag: 08:00 – 13:00
Zondag: Gesloten

KVK: 77466330