Ha winkelier!

We hebben het al een keer gedaan, dus we weten dat we het kunnen!

Voor ons was er geen twijfel toen Rutte vanuit het torentje het volk toesprak. Stilzitten is bij deze absoluut geen optie. Zeker gedurende de aankomende kerstperiode is het nog belangrijker dat de inwoners van Haren lokaal winkelen. Je leest op deze pagina alles wat je moet weten om de bezorging bij ons uit te besteden.

Waarom thuisbezorgen via Samen zijn wij Haren?

Iedere dag gaan we twee keer bezorgen. Een middag en een avond shift. Zo kan jij als winkelier same day delivery aanbieden. Iets wat met de huidige druk op de bezorgservices lastig te halen is voor online winkelen.

Wij bieden pakketten slechts een keer aan. Indien je klant niet thuis is kan hij/zij het bij ons op de Rijksstraatweg 184 komen ophalen.

Betalingen?

Daar gaan wij niet tussen zitten. Je kan dit zelf regelen. Wij bieden enkel het pakket aan.
Ook hoe de Harense inwoners hun bestellingen doen is aan jullie zelf. Wel zorgen we ervoor dat we je als deelnemende winkel meenemen op de website en in onze promotie.

Hoe werkt Samen zijn we Haren ook alweer?

Wij fietsen vanaf 16-12-2020 iedere maandag t/m zaterdag met de twee fietsen vanuit Rijksstraatweg 184 naar jullie klanten.

Tussen 11.00 en 13.00 en tussen 18.00 en 20.00 bezorgen wij de pakketten. Wil je dat deze dezelfde dag nog worden bezorgd, is het zaak om je pakket een uur voor vertrek op Rijksstraatweg 184 te hebben aangeleverd met bezorgsticker in een tas van jouw winkel.

Let op: Wij vervoeren geen eten en levende dieren en voor winkels die momenteel nog open zijn.

Feestdagen:

24 december bezorgen we alleen tussen 11:00 – 13:00 uur.  Eerste en tweede kerstdag zijn wij gesloten. Oudjaarsdag bezorgen we alleen tussen 11:00 – 13:00 uur.  Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

 

Betaling voor bezorging.

Wij hebben de vorige keer gemerkt dat er toch wat kosten op ons af zijn gekomen (denk aan stickers, reparatie en promotie materiaal) dat wij vragen om een bijdrage van 0,83 ct ex btw per pakket. Deze worden middels een factuur aan het einde van de lockdown met jullie verrekend.

We verdienen hier niets aan en wordt gebruikt om de gemaakte onkosten te vergoeden.

Aanmelden?

Meld je z.s.m. aan via join@sharedspacesharen.nl of bel met ons op 0642958959

Aanmelden kan via contactformulier en brengt geen extra kosten met zich mee en we zorgen dat de winkel met onze promotie meegaat.

Samen zijn wij Haren is een initiatief van:

Stichting Shared Spaces – Rijksstraatweg 184 – Haren

Aanmeldformulier.

    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha