Gezondernemen.

Bezield en bewust ondernemen vraagt om een bijpassende lifestyle. Om synergie tussen body & mind. Maar ook om verbinden, samen groeien en elkaar uitdagen. Bij Shared Spaces Haren maak je van gezond werken jouw tweede natuur. Een werkplek die draait om balans tussen inspannen en ontspannen. Tussen geven en nemen. Beweging en gezonde voeding geven je daarbij de energie om het beste uit je werkdag te halen. Gun jezelf de ruimte. Wees welkom aan de Rijksstraatweg 184 in Haren!

Ben jij er ook zo één?

Shared Spacers zijn kleine ondernemers en thuiswerkers die opbloeien binnen de gezellige bedrijvigheid van een gedeelde en gezonde werkplek. Die met hun energie, passie en drive graag anderen inspireren en iets willen teruggeven. Gewoon omdat het goed voelt. En omdat een vriendelijke stok achter de deur je soms net dat zetje geeft. Bijvoorbeeld om in beweging te komen, die deadline te halen of op tijd een break te nemen. Kom gerust een keer rondkijken en laat ons weten wat jij nodig hebt.

Shared Office – Shared Gym – Shared Food.

Shared Spaces Haren biedt een betaalbare werkplek om gezond te kunnen ondernemen en flexwerken. Bewegen, gezond eten en verbinden zijn onze basis-ingrediënten voor een gelukkige work-life balance. Door elkaar te inspireren en motiveren, buig je slechte gewoontes sneller om in goede en ervaar je meer energie om eruit te halen wat erin zit. Door het met elkaar organiseren van allerlei activiteiten maken we het gezond (samen)werken, sporten en eten nog laagdrempeliger. 

Ons Team.