Martin Bekker

Sport specialist

Martin Bekker is 24 jaar en woonachtig in Groningen. Hij is een een vrolijk en relaxed persoon die zich graag ontwikkelt. Martin is positief ingesteld en gepassioneerd bezig met sport en gezondheid. “Ik wil mijn kennis en kunde graag delen en daarmee anderen helpen bij het nastreven van zijn of haar doelstellingen. Of dit nou op het gebied van sport, voeding, slaap of mindset is, anderen helpen maakt mij blij!”

Bij Shared Spaces Sports train je anders dan in een gewone sportschool. Wij laten mensen “functioneel” trainen en maken dan ook nauwelijks tot geen gebruik van “apparaten”. Martin helpt je graag bij het wegwijs maken met onze manier van trainen met losse gewichten en lichaamsgewicht. “Binnen Shared Spaces wil ik mensen graag helpen om een manier van trainen te vinden die bij hen past. Ik zal hierin luisteren naar de wensen en ook mijn eigen visie erop geven, om zo gezamenlijk tot nieuwe inzichten te komen.”

Benieuwd hoe jij anders kan trainen? Tik Martin gewoon even aan als hij aanwezig is in de lounge en dan kijken jullie samen naar de trainingsstijl die bij jou past!

Naast het helpen van mensen op het gebied van sport, vindt Martin het leuk om met mensen in contact te zijn. Hij staat altijd open voor een goed gesprek of om gewoon even een babbeltje te maken! “Ik geloof erg in: wat je uitzendt, krijg je terug.”

Het doel is om van deze plek een plek te maken waar je met plezier naar toe komt: waar je echt naar uitkijkt om naar toe te komen. Martin geeft daarom ook zelf graag het goede voorbeeld daarin en kom elke dag met plezier naar Shared Spaces!

Ook vindt hij het mooi om mensen te verbinden. Onze sportruimte en lounge zijn mooie plekken om nieuwe contacten te leggen. Wellicht dat je daardoor ook tot nieuwe inzichten en ideeën komt op het gebied van trainen, voeding of andere zaken in het leven. Ziet Martin jou binnenkort?

Martin.Bekker@sharedspacesharen.nl