Marleen Danhof.

Voorzitter van het slag ‘dromen, durven, doen’.

Marleen is een intuïtieve, daadkrachtige voorzitter die draait op het verbinden van mensen en het realiseren van dromen en ideeën. Iemand die naar binnen durft te kijken om te groeien als mens en als ondernemer. Haar warme, bruisende persoonlijkheid heeft een fijne energie waardoor je snel en moeiteloos een klik met haar ervaart. 

Haar visie op Shared Spaces Haren beschrijft Marleen als volgt: “Ik geloof in de kracht van diversiteit, eigenheid en verbinden. Iedereen heeft een verhaal en denkwijze die anderen kan inspireren. Als je hier maar voor open staat. Het faciliteren van die ‘ondernemers-smeltkroes’ verruimt en verrijkt je blikveld. Ondernemers zijn de dromers, de doeners, de energiegevers. Zet die bij elkaar en er gebeuren de mooiste dingen.” Die kracht van verbinding komt bij Shared Spaces Haren tot stand. Zowel voor ondernemers als voor sporters en mensen in de omgeving die hier ook graag even landen.

Marleen gunt de ondernemers vooral veel connectie en persoonlijke ontwikkeling. “Ondernemen kan soms eenzaam zijn. Ook met mensen in dienst. Jij bent de visionair, de dromer en haakt op dat idee mensen aan die aan die dromen willen meewerken. Dat gaat niet altijd even makkelijk. Daarom is het prettig om met gelijkgestemden te kunnen sparren en elkaar verder te helpen. Persoonlijke groei reflecteert ook op de groei van je onderneming. Zeker voor zelfstandigen. Jij bent je bedrijf. Dus als je als mens groeit, zal je groeien als bedrijf.”

Zoals je kunt lezen is Marleen een echte Dreamaholic. Niet voor niets heeft haar videoproductiebedrijf – dat ook in het pand gevestigd is – deze toepasselijke naam gekregen. Door haar luisterkracht haalt ze de essentie uit verhalen, wensen en dromen van anderen. Dit tot leven laten komen met de verbeeldingskracht van haar en haar team, is haar absolute passie.

Marleen wil als voorzitter een stap verder gaan dan het managen van de bedrijfsvoering. Haar ambitie is om andere ondernemers te inspireren. En ze een vriendelijke spiegel voor te houden om nog meer uit hun talenten te halen. Om nog meer met aandacht te genieten van de weg ernaartoe.

Ondernemers kunnen zich soms verliezen in hun bedrijf. Marleen maakt hierin bewuste keuzes en draagt dit ook uit binnen Shared Spaces Haren. Bijvoorbeeld door beperkende overtuigingen te vervangen door helpende gedachten en bijpassende acties. Ze ziet het zelf als de regie nemen over haar ‘interne vastgoed’, ongeacht wat de uitdagingen in de omgeving zijn.

“Je bent pas echt vrij als je mentaal of emotioneel vrij bent. Vrij zijn en met je hoofd bij je werk zitten is bijvoorbeeld nog steeds niet vrij zijn. Het parkeren van gedachten en je volledige aandacht bij dat moment geeft je wel die vrijheid om op te laden, nieuwe ideeën op te doen en gewoon te genieten. Dat brengt je de veerkracht die je als ondernemer nodig hebt.” 


Haar ultieme droom of wens voor Shared Spaces Haren is een plek creëren waar prachtige ideeën uit voort komen. Waar ondernemers hoog in energie zitten en hun dromen werkelijkheid maken. Waar de buurvrouw gewoon even binnen komt lopen voor een kop koffie en een goed gesprek. Een plek waar de loodgieter na een lange dag werken nieuwe energie komt op doen bij Shared Sports. Een plek waar iedereen – ongeacht je achtergrond – welkom is.


marleen.danhof@sharedspacesharen.nl