Mark Nieuwenhuis.

Penningmeester ‘1+1 = 3’ & Personal Trainer

Als penningsmeester van Shared Spaces Haren gelooft Mark in het krachtveld dat ontstaat als gelijkgestemde ondernemers op één plek samen komen. Oftewel 1+1 = 3. Voor het beheren van inkomsten en uitgaven houdt Mark zich verder keurig aan de officiële calculatiemethodes. Zijn team kent hem als Koning Overzicht. Iemand die weloverwogen keuzes maakt, ook onder druk. Hij beschikt verder over een gezonde dosis zelfreflecterend vermogen. Zijn vermoeden is dat ook veel aangesloten ondernemers over deze kwaliteit beschikken. Juist omdat ze hier anderen scherp mee kunnen houden en blinde vlekken op het juiste moment mogen belichten. 

Mark zijn supertalent is anderen in beweging krijgen, op wat voor manier dan ook. Als mede-eigenaar van Personal Fit Noord begeleidt hij anderen om hun fysieke doelen te behalen. Zijn expertise op het gebied van Personal Training, Duo Training en Small Group Training, hevelt hij nu voor een deel over naar Shared Spaces Haren. Met zijn aanstekelijke energie en enthousiasme weet hij anderen hun grenzen te laten verleggen. Vanuit zijn sportersmentaliteit is Mark tevreden met elke prestatie, maar blijft hij ook graag uitkijken naar volgende uitdagingen. En hoewel hij zijn geliefde werk ook als ‘vrije tijd’ ziet – is Mark in zijn echte vrije tijd voetbaltrainer van jo19-1 vv gorecht.

Daarnaast heeft Mark de maatschappelijke rol die de stichting mag vervullen hoog zitten. “Niet de andere kant op kijken, maar vanuit je eigen draagkracht anderen dat duwtje mogen geven, voelt voor ons heel vanzelfsprekend.” Mark is ‘Stadstalent’ bij sociale werkvoorziening IEDERZ. In de praktijk houdt hij zich vooral bezig met het opleidingsbeleid en allerlei projecten om mensen richting de arbeidsmarkt te laten bewegen. “Met deze pet op, zie ik ook veel kansen om binnen Shared Spaces mensen aan het werk te krijgen, die anders langs de zijlijn zouden blijven staan.”

Shared Spaces Haren ziet Mark als broedplaats waar steeds weer nieuwe ideeën en initiatieven het levenslicht zien. Waar alle kwaliteiten tellen en elk individu het verschil kan maken. Waar mensen in de omgeving als vanzelfsprekend naar toe gaan met hun vragen, uitdagingen en dromen. “Alle vooruitgang is mooi. Of dit nu op zakelijk of persoonlijk gebied is. En samen plezier hebben en genieten natuurlijk. Waar doen we het anders voor? Nu is het moment. ”

 

Mark.nieuwenhuis@sharedspacesharen.nl