Jannick Plantinga

Shared Gym-trainer met groot (sporters)hart

Voor ondernemers is gezondheid hun belangrijkste kapitaal. Niet voor niets zorgt ondernemende sportman Jannick dan ook voor optimale invulling van de sportieve activiteiten hier. Hij zoekt naar de intrinsieke motivatie van mensen om in beweging te komen en te blijven en gebruikt dit o.a. in zijn Personal Training. “Ik wil mensen op een laagdrempelige manier laten zien waar ze fysiek en mentaal toe in staat zijn en welke positieve impact dit op hun bedrijf heeft.”

Goede bekenden omschrijven Jannick als empathische ‘enthousiasteling’ met een groot hart. Bij tegenslag vindt Jannick vaak toch weer de silver lining en dat is precies waarom anderen graag hun verhaal delen met hem. Jannick heeft bovendien super projectmanagement & sales skills die binnen onze stichting goed van pas kunnen komen.

Samen met oprichter Mark is Jannick tevens eigenaar van Personal Fit Noord. Jannick houdt van grote uitdagingen en kan zijn reikwijdte met Shared Spaces Haren mooi vergroten. Hij gelooft in het laten samensmelten van hobby en werk, van sport, voeding en verbinding. Vooral door elkaar te blijven versterken en het beste in anderen naar boven te halen. “Als ik een ander kan helpen om goed in zijn of haar vel te laten zitten, word ik daar zelf ook blij van.”

Jannick heeft dankzij oprichter Jochem aan den lijve ondervonden wat de kracht van elkaar versterken is. Waar hij Jochem bleef uitdagen om weer in shape te komen, liet Jochem Jannick alle mooie hoeken van zijn comfort zone zien en wat daarbuiten nog mogelijk is. “Ik ben enorm snel gegroeid als ondernemer, juist omdat ik op Jochem zijn ‘schouders’ mocht staan. Dat gevoel heb ik meegenomen naar dit bruisende pand en is ook voelbaar in de trainingen die ik hier geef.”

Over zijn visie op Shared Spaces Haren houdt Jannick graag een bevlogen en bondig betoog. “We leven in een tijd die vraagt om veerkracht en verder kijken dan je eigen belang. Met Shared Spaces Haren kun je onderdeel zijn van een fantastische community waar mensen zich kunnen ontwikkelen om de beste versie van zichzelf te worden. Het wederzijds versterken werkt aanstekelijk en geeft je steeds weer energie om dat stapje extra voor de ander te zetten. Of dit nu voor andere ondernemers of flexwerkers is of inwoners die baat hebben bij onze kracht en capaciteiten.”

Jannick.plantinga@sharedspacesharen.nl