Activiteiten in de gym.

Groepslessen

Bij Shared Spaces Sports bieden we in eerste instantie iedere week vijf groepslessen aan.
Deze groepslessen zijn toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren sporters.
Voor de sporter die wat extra aandacht wil besteden aan de techniek, bieden wij iedere dinsdag een techniektraining aan.

Shared Workout: Bodyweight Training

Maandagavond van 20:00 t/m 20:45
Dit is een training op hoge intensiteit waarin we geen gebruik maken van materialen.  De ideale training om te laten zien wat jij allemaal kan met alleen je eigen lichaam.  Insanity is toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren sporters. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Let op: Deze training vindt plaats in de buitenlucht.

Shared Workout – Allround

Donderdagavond van 20:30 t/m 21:15
Zaterdagochtend van 10:00 t/m 10:45
“Shared Workout Allround” is een training op hoge intensiteit waar eigen alles in terugkomt. Kracht, uithoudingsvermogen, techniek en mobiliteit. De ideale training om te werken aan jouw fysieke en mentale capaciteiten. Ook deze les is toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren sporters. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.

Shared Workout – Allround techniek

Dinsdagavond van 20:30 t/m 21:15
In deze les besteden we extra aandacht aan techniek, mobiliteit en flexibiliteit. We sluiten natuurlijk de training af met een workout waarin je alles wat je die training hebt geleerd in de praktijk kan brengen. De ideale training om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze unieke manier van trainen.

Shared Workout – Duo Training

Woensdagavond van 20:30 t/m 21:15
Met z’n tweeën bereik je meer dan alleen. Geef je op samen met je sportbuddy om het uiterste uit elkaar te halen. De Partner workout is vergelijkbaar met Crossgym. Het enige verschil is dat je hier goed moet samenwerken om een echte teamprestatie te leveren.

Train with …..

Elke dag van 19:00 t/m 19:45

Binnen Shared Spaces willen we stimuleren om zoveel mogelijk samen te trainen. Elkaar stimuleren om het uiterste uit je workout te halen. Hiervoor hebben we dagelijks een uurtje dat je kan trainen met één van de trainers. De trainer bedenkt de workout en we voeren hem samen uit. Iedereen op zijn of haar eigen niveau.