Onbeperkt vrij sporten + Groepslessen.

Gebruik peer pressure in je voordeel. Als je buurman of buurvrouw een uurtje gaat knallen, dan haak jij toch gewoon aan? De groepslessen worden gegeven door onze trainers. Afhankelijk van je wensen en je niveau, variëren de lessen van low tot high intensity. Bijkomen en ‘na-dampen’ kan ook in de Lounge. Kijkt niemand gek van op hier. We vragen 10 euro toeslag per maand extra voor het onbeperkt kunnen deelnemen aan de groepslessen.

Schrijf je hier in!

Shared Workout: Bodyweight Training.

Donderdagavond van 20:30 t/m 21:15
Zaterdagochtend van 10:00 t/m 10:45
“Shared Workout Allround” is een training op hoge intensiteit waar eigen alles in terugkomt. Kracht, uithoudingsvermogen, techniek en mobiliteit. De ideale training om te werken aan jouw fysieke en mentale capaciteiten. Ook deze les is toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren sporters. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau.

Shared Workout – Allround techniek.

Dinsdagavond van 20:30 t/m 21:15
In deze les besteden we extra aandacht aan techniek, mobiliteit en flexibiliteit. We sluiten natuurlijk de training af met een workout waarin je alles wat je die training hebt geleerd in de praktijk kan brengen. De ideale training om op een laagdrempelige manier kennis te maken met onze unieke manier van trainen.

Shared Workout – Duo Training.

Woensdagavond van 20:30 t/m 21:15
Met z’n tweeën bereik je meer dan alleen. Geef je op samen met je sportbuddy om het uiterste uit elkaar te halen. De Partner workout is vergelijkbaar met Crossgym. Het enige verschil is dat je hier goed moet samenwerken om een echte teamprestatie te leveren.

Personal training.

Prijs op aanvraag

Meer info

Vrij sporten.

Vrij Sporten €30,- EXCL. BTW

Meer info

Nieuwsbrief.

Laat je inspireren en breng die work-life balance terug in je leven. You got this!

Heb je een vraag?

Dan doen we keihard ons best om je zo goed mogelijk te helpen. Mail ons op
join@sharedspacesharen.nl, stuur een whatsapp of bel ons op 0642958959

Hier vind je onze Corona-maatregelen