Samen zijn wij Haren

Wat is Samen zijn wij Haren? 

Shared Spaces Haren & Begeman Retrofood hebben de handen uit de mouwen gestoken en zijn daarom samen een project gestart om winkeliers en de bewoners van Haren & Onnen te helpen.

Samen zijn we Haren! 

Wij bieden onder de naam Samen zijn we Haren een gratis bezorgservice aan voor de artikelen van uw favoriete winkel. (geen supermarkt, warm voedsel en dieren).

Waarom gratis?
Daarom!  Juist in tijden als deze moeten we elkaar steunen, elkaar helpen en dat kan ook zonder hiervoor beloond te hoeven worden. Wij willen op deze manier ons steentje bijdragen aan de samenleving in Haren. 

WE BEZORGEN NU IN HAREN & ONNEN!

Inwoners en consumenten uit Haren en Onnen 

Wilt, of kunt u niet van huis, vanwege het Corona virus? Geen probleem! De winkeliers van Haren zijn, in samenwerking met Stichting Shared Spaces en Begemans Retrofood een gratis bezorgservice gestart. Diverse winkels in het centrum doen mee met Samen zijn wij Haren.

Hoe werkt het:

U belt/mailt/appt uw winkel. Als deze winkel meedoet met Samen zijn wij Haren geeft u door wat u nodig heeft waarna iedere winkelier met u afspreekt hoe u hem/haar betaald. 
Wij nemen geen enkel risico voor uw en onze gezondheid, daarom kunt u bij ons niet betalen. Wij bezorgen gratis. 

Bezorging

– Wij hanteren geen minimale stuks of afname voor de bezorging. Dit is iets wat bij de winkelier ligt daarom raden we aan even contact op te nemen met uw winkelier.

– Wij doen helaas niet aan de bezorging van de dagelijkse boodschappen van de supermarkt

– Wij bezorgen maandag t/m zaterdag tussen 11.00 – 13.00 uur en tussen 18.00 – 20.00 uur. 

Aflevering:
– Wij bieden pakketten eenmalig aan. Houdt u hier svp rekening mee. Wilt u zeker zijn van het tijdsvak, spreek dit dan af met de winkelier. 

– De bezorger van Samen zijn wij Haren heeft uw product in een tas van de winkel van uw bestelling. Hij/zij zet deze voor uw deur neer, belt bij u aan en neemt 2 meter afstand. 

– Als bewijs van bezorging zal uw bezorger niet om een handtekening vragen vanwege het contact. Daarom vraagt hij/zij om een foto. Een foto van het pakket in de deuropening is voldoende!

 Wees niet bang, deze zal niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt en is enkel om aan te tonen dat het pakket is afgeleverd

Lijst van samenwerkende winkels:

Deze lijst (winkels op alfabetische volgorde) is continu in bewerking:
Klik op de categorie van uw keuze en zie welke winkels zijn aangesloten.

Staat uw winkel nog niet in de list?  Bel de winkel, ze kunnen zich aanmelden via join@sharedspacesharen.nl

Voor winkeliers uit Haren en Onnen

We bieden u een gratis service voor het bezorgen van goederen. Iedere winkelier in Haren en Onnen (wij vervoeren geen warm eten en dieren), kan zich gratis aanmelden bij ons via join@sharedspacesharen.nl.

Handig om te weten:

– Wij hanteren geen minimale stuks. Dit is iets wat bij jou, als winkelier ligt. 
– Wij bezorgen geen dagelijkse boodschappen van de supermarkt
– Wij bezorgen tussen 11.00 – 13.00 uur en tussen 18.00 – 20.00 uur. 
– Artikelen moeten uiterlijk een uur voor vertrek bij ons worden afgeleverd
– Wij nemen de pakketten aan van de winkels die zich hebben aangemeld voor Samen zijn we Haren. Dit om onverziene drukte te voorkomen. 

Aflevering:
– De bezorger maakt een foto (pakket in deuropening) zodat er geen verwarring kan ontstaan over de aflevering. Deze worden niet voor commerciële  doeleinden gebruikt en 24 uur later verwijderd. 
– Wij bieden pakketten geen twee keer aan. Houdt u hier svp rekening mee.

Over Samen zijn we Haren en de gezondheid:

De bezorgers van Samen zijn wij Haren worden iedere dag gecontroleerd op de gezondheid. Is iemand verkouden of heeft griep verschijnselen zal hij/zij niet uw bezorger niet zijn. Ook is er afgesproken dat dit al wordt doorgegeven voordat hij/zij op de Kerkstraat komt. 

Daarom hebben onze bezorgers daarnaast uit veiligheidsoverweging handschoenen aan en zullen op gepaste afstand blijven tijdens de bezorging. 

Hulp:

Ook wij kunnen hulp gebruiken. We zijn zo min mogelijk als groep bij elkaar maar we kunnen altijd mensen gebruiken die willen helpen met: 
Social Media 
Logistiek
Verspreiding folders
Aansluiten van winkeliers etc 
Ook kunnen we (reserve) koeriers gebruiken voor de bezorging! 

Mail even naar join@sharedspacesharen.nl of bel met Jannick 06-57660817 of Jochem 06-43028468

SAMEN ZIJN WIJ HAREN wordt mede mogelijk gemaakt door:

Glasstra fietsenNulVijf Reclame GroepBSO de Harlekijn, Tom Kikkert en de aangesloten ondernemers.

MediaPartners

Haren de Krant
Oog TV
Facebook Harense toestanden

Ook wat voor Samen zijn we Haren betekenen? Wij kunnen altijd hulp gebruiken. Ook staan we open voor goede initiatieven tot nieuwe verbindingen. Mail je idee naar join@sharedspacesharen.nl